fbpx

Qese letre për lule dhe bimë

Qese për lule të bëra nga letra KRAFT janë të dobishme dhe të forta, ato përputhen me mjedisin e gjelbër që shumica e luleshitës preferojnë natyrshëm dhe ato mbrojnë mirë lulet ose bimët gjatë transportit.

Qese lulesh 17L & 12L në Meli Flowershop, në qendër të Shkupit.
Qese lulesh 17L & 12L në Meli Flowershop, në qendër të Shkupit. Faleminderit stafit në Meli për mundësinë e fotografisë dhe Novatone Group për foton e produktit.

Kështu, klienti juaj nuk ka nevojë të kthehet në shtëpi me njërën nga pesë bimët ose lulet që duken si Albert Einstein. Përkundrazi, humbja e shmangur 20% është më se e mjaftueshme për të paguar një qese letre të duhur – madje edhe një qese lule të forcuar me lagështi nga KESANOVA me logon tuaj të shtypur në të.

8 саксија 9 cm flowerbags
6 саксија 13 cm flowerbags
Qeset tona me lule të përforcuara 17L në të bardha ose kafe përshtaten tetë sakski me madhësi 9 ose gjashtë tenxhere me madhësi 13.

Qese jonë për lule 17L (350x170x245) mm është krijuar për të përmbajtur gjashtë ose tetë saksi lulesh. Letra e këtij formati është e forcuar me lagështirë, dhe ne shpesh shesim qese me një zbukurim shtesë për të stabilizuar pjesën e poshtme të qeses.

Qese 17L nuk është e vetmja që i përshtatet qëllimit të mbrojtjes së luleve ose bimëve gjatë transportit. Ne gjithashtu shesim qesen 12L për qëllimin (250x200x260) mm, për shkak të anës së gjerë të “gusset” ose thellësisë, dhe veçanërisht qesja 35L (350x200x400) mm janë në përdorim për bartjen e bimëve më të larta.

Qese lule 17L (350x170x245) mm nga KESANOVA.
Mu në bagazhin e makinës. Asnjë papastërti, asnjë dëmtim. Në këtë rast nga Meli Flowershop, në qendër të qytetit të Shkupit. Qese lule 17L (350x170x245) mm nga KESANOVA.
саксија flowerbags
Pikërisht në bagazhin e makinës nga një garden nursery afër jush. No dirt, no damage. Asnjë papastërti, asnjë dëmtim. Qese lule 17L (350x170x245) mm nga KESANOVA.