fbpx

Tregti me pakicë

Shumica e formateve të qeseve janë në përdorim në pakicë. Shesim ne vecanti formatet 6L, 8L, 10L, 12L, 17L, 25L, 26L, 35L dhe 49L.

Qese tona janë vërtetuar se janë veçanërisht të dobishme për librat dhe botuesit, ndërsa përdoren gjithashtu për telefona, lodra, produkte për kujdes dhe bukuri, gjueti dhe pajisje në natyrë, veshje, kuti këpucësh dhe më shumë.

Qese letre në përdorim në pakicë
Qese letre në përdorim në pakicë @ KESANOVA DOO