fbpx

Blog

Qese te reja për degën e ushqimit

Sot KESANOVA lançon një format të ri standard. Qese jonë me ngjyrë kafe 16L tani është në tregun maqedonas.

16L paper bag @ KESANOVA ДОО
16L paper bag @ KESANOVA ДОО

Qese e re “take away” 16L nga KESANOVA është një qese “block bottom” e bërë në ngjyrë kafe Virgin KRAFT, e ndarë midis 80% e virgjër dhe 20% e ricikluar.

Qesja mund të shërbejë për shumë qëllime, por me shumë mundësi është e përshtatshme për vendet maqedonase “take away”, ku thasët e bukës duket se përdoren në mungesë të qeseve të ndërtuara për qëllime “take away”.

Meqenëse qesja është mjaft e fortë, qesja do të përshtatet në mënyrë perfekte edhe për tregjet e gjelbra. Kjo është e rëndësishme nëse dhe kur mbajtësit e tregut do të fillojnë të kërkojnë një alternativë ndaj plastikës.

Pastruesi i parë Flexo Wash anilox në Maqedoninë Veriore

Tringa është shtëpia botuese e para në Maqedoninë Veriore që posedon makinën Flexo Wash anilox për pastrim. Modeli FW2000M është në funksion nga kjo javë.

FW2000M
FW2000M @ Tringa

Pastruesi anilox FW2000M tani është vendosur në “Tringa Design & Flexo” afër Tetovës. Tringa është një kompani në pronësi të familjes, në zgjerim dhe largpamëse, që printon flexo dhe offset.

Pastruesi anilox e ka dëshmuar tashmë vlerën e tij, pasi  qe testi u krye me anilox mjaft të sfiduar. profesionistët do të identifikohen nga këto foto, rezultatet ishin mbresëlënëse – ashtu siç pritej.

Përputhja me nevojat e printerëve në mbarë botën

Flexo Wash ofron zgjidhje inovative dhe me cilësi të lartë pastrimi për të kënaqur nevojat e printerëve në mbarë botën.

Zgjidhjet Flexo Wash sigurojnë cilësi të qëndrueshme printimi dhe produktivitet të lartë, duke u fokusuar në kushtet e sigurta të punës dhe në qëndrueshmërinë.

Me 30 vjet zhvillim të teknologjisë inovative të pastrimit, Flexo Wash mbulon të gjitha llojet e makinerive të pastrimit si për lëngjet e pastrimit me tretës ashtu edhe për ato jo tretës – dhe njësitë e fundit të pastrimit me lazer si një alternativë pa mbeturina.

Kesanova Doo është një agjent Flexo Wash në Kosovë, Shqiperi dhe Maqedoninë e veriut

Ne kemi një ofertë të mirë për ju

Ju merrni një kuti me qese “brick bottom” (me fund ne forme te tulles) 25L të pa print në KRAFT ngjyrë kafe për vetëm 3200 denarë, përfshirë DDV. Ka 200 në një paketë.

25L qese letre @ KESANOVA DOO
25L qese letre @ KESANOVA

Qeset me fund ne forme te tulles (“brick bottom”) 15L në KRAFT ngjyrë kafe janë 32 cm të gjera, 35 cm të larta dhe 17 cm në anën e palosshme. Qeset kanë doreza të sheshta. Natyrisht, ju gjithashtu mund t’i merrni ato me printim.

Qeset 25L janë krijuar për qëllime pakicë. Ata kanë një kapacitet të testuar të ngarkesës prej 10 kg, sepse ato janë bërë nga të paktën 90% letër të virgjër.

Ne mund të dorëzojmë

Aktualisht, qeset “brick bottom” janë në kërkesë të madhe në tregun botëror sepse qeset plastike janë të ndaluara në gjithnjë e më shumë vende. Edhe në Maqedoni, të paktën një nga zinxhirët kryesorë të shitjes me pakicë ka probleme furnizimi. Por mos e humbni shpresën. Ne ende i kemi ato!

Ne kemi qese në të bardhë dhe kafe në magazinë, në formatet 5L, 6L, 8L, 10L,12L, 15L, 17L qese per lulet, 21L, 26L, 30L, 35L, 49L si dhe qese Take Away dhe qese pica me dhe pa dorezë. Me së pari erdhi, shërbeu i pari.

Ne bashkëpunojmë me ТРОДАТ

Ne bashkëpunojmë me Тродат Печат Гравер ДОО, i cili jep një zbritje prej 10% në një pullë kur keni blerë qese të pa print në KESANOVA.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse logoja ose motivi juaj ka vetëm një ngjyrë të vetme, nëse nuk doni të paguani për printime dhe nëse keni kohë të vulosni vetë qese.

Ju ndoshta mund t’i merrni ato sot. Telefononi ose shkruani në numrin 076 420 010, shkruani në info@kesanova.mk ose …

Ne kemi një ofertë të mirë për ju

Ju merrni një kuti me qese “brick bottom” (me fund ne forme te tulles) 15L të pa print në KRAFT ngjyrë kafe për vetëm 3600 denarë, përfshirë DDV. Ka 250 në një kuti.

15L Qese letre
15L qese letre @ KESANOVA

Qeset me fund ne forme te tulles (“brick bottom”) 15L në KRAFT ngjyrë kafe janë 25 cm të gjera, 34 cm të larta dhe 15 cm në anën e palosshme. Qeset kanë doreza të sheshta. Natyrisht, ju gjithashtu mund t’i merrni ato me printim.

Qeset 15L janë krijuar për qëllime pakicë. Ata kanë një kapacitet të testuar të ngarkesës prej 6½ kg, sepse ato janë bërë nga të paktën 90% letër të virgjër.

Ne mund të dorëzojmë

Aktualisht, qeset “brick bottom” janë në kërkesë të madhe në tregun botëror sepse qeset plastike janë të ndaluara në gjithnjë e më shumë vende. Edhe në Maqedoni, të paktën një nga zinxhirët kryesorë të shitjes me pakicë ka probleme furnizimi. Por mos e humbni shpresën. Ne ende i kemi ato!

Ne kemi qese në të bardhë dhe kafe në magazinë, në formatet 5L, 6L, 8L, 10L, 12L, 17L qese per lulet, 21L, 25L, 26L, 30L, 35L, 49L si dhe qese Take Away dhe qese pica me dhe pa dorezë. Me së pari erdhi, shërbeu i pari.

Ne bashkëpunojmë me ТРОДАТ

Ne bashkëpunojmë me Тродат Печат Гравер ДОО, i cili jep një zbritje prej 10% në një pullë kur keni blerë qese të pa print në KESANOVA.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse logoja ose motivi juaj ka vetëm një ngjyrë të vetme, nëse nuk doni të paguani për printime dhe nëse keni kohë të vulosni vetë qese.

Ju ndoshta mund t’i merrni ato sot. Telefononi ose shkruani në numrin 076 420 010, shkruani në info@kesanova.mk ose …

Ohri pajiset me eko qese ushqimi

Nga ky sezon, Ohrid Hоlidays prezanton qese letre për ushqim. Tur organizatori i njohur dëshiron të materializojë idealet e tij ekologjike, dhe tani turistët nga brenda dhe jashtë vendit marrin drekën e tyre në paketime miqësore me mjedisin.

Qesja elegante e letrës 12itërshe e Ohrid Holidays përshatet mire me liqenin e bukur të Ohrit. Duke filluar nga sezoni veror 2019, kjo qese praktike ushqimi do të shoqërojë mijëra turistë.

Qesja elegante e letrës 12itërshe e Ohrid Holidays përshatet mire me liqenin e bukur të Ohrit. Duke filluar nga sezoni veror 2019, kjo qese praktike ushqimi do të shoqërojë mijëra turistë.

Çdo vit, Ohrid Holidays organizon turne për më shumë se 10,000 mysafirë nga brenda dhe jashtë vendit. Shpesh, turistët pajisuen me drekën e paketuar para se të dërgohen në Manastir, Matka, në Shën Naum (Sveti Naum) ose në destinacione të tjera të njohura gjithandej në Maqedoninë Veriore.

“Ne nuk mund me përgjegjësi ti përcjellim mysafirët tanë gjithandej në vend me qese plastike”, thotë drejtori Chelik Asim.

“Ne jemi plotësisht të vetëdijshëm se natyra e mahnitshme e zonës së Liqenit të Ohrit është jeta jonë. Ne jetojmë sipas natyrës, vlerësojmë natyrën dhe ne do të dëshironim të kujdesemi për natyrën tonë dhe për ambientin jetësor në përgjithësi “.

Terheqje turistike

Sipas traditës, turistët nga Holanda janë mysafirë të shpeshtë rreth liqenit të Ohrit. Ohrid Holidays janë organizatorë udhëtimesh dhe partnerë me TUI të Holandës.

“Mysafirët tanë holandezë dhe perëndimorë janë shumë më të vetëdijshëm përambientin jetësor se sa mesatarja këtu në Maqedoni dhe nuk kanë dëshirë të shohinambalazh plastike nëer ambientet e ndryshme dhe në natyrë”, thotë Chelik Asim, dhe vazhdon:

“Ne pajtohemi dhe ne të gjithë duam ta parandalojmë atë, prandaj tani ndërmarim hapin tonë të vogël. Kërkesa holandeze në fakt na ka ndihmuar të na shtyjë në drejtim të kërkimit të një zgjidhjeje më miqësore ndaj ambientit – si qeset e letrës. “

Ohrid Holidays shfrytëzojnë qese 12L

Në KESANOVA ju mund të gjeni madhësi të përshtatshme standard të qeseve të letrës kur bëhet fjalë për ushqime të paketuara apo ushqim për të marrë me vete.

Ohrid Holidays zgjedhi një qese ngjyrë kafe prej 12 litrash. Fundi i qeses ka dimensione 250×200 mm. Kjo është një madhësi e mirë për sanduiçë të ndryshëm dhe ushqime të vogla dhe të mëdha.

Dimensionet e mëposhtme përshtaten me një mori standardesh në paketimin e hamburgerëve, paqetëve nga alumini dhe paketimeve të tjera ushqimore që gjenden në versione më pak ose më shumë të përshtatshme për mjedisin.

Çmimet në KESANOVA nuk mvaren nga numri i ngjyrave të shtypura në qese. Ohrid Holidays shfrytëzojnë plotësisht këtë me logon e shumëngjyrëshme të tyre.

Faktet për qesen ngjyrë kafe 12 litërshe nga KESANOVA:

 • Bio-degradueshme
 • Pa ose me gjurmë të ulët të dioksid karbonit
 • Reciklabil
 • Në vigjile te ligjeve anti-plastikës
 • Shton besueshmërinë tuaj
 • Shton vizibilitetin tuaj
 • Fije të gjatë dhe të fortë primare
 • Për përdorim të shumëfishtë E zëvendëson plastikën
 • E zëvendëson plastikën

Ambienti jetësor, estetika dhe konsideratat praktike vlejnë në AYA Farm

Një “block bottom” qese prej 21L nga KESANOVA është përputhur me një numër kërkesash dhe konsideratash që ka pasur AYA Farm nga Piroku. AYA Farm përdor qese letre çdo mëngjes për të ofruar qumësht të freskët organik deri te dera e klientit.

“Block bottom” qese letre prej 21L (320x220x260), me dorezë, janë dorëzuar me logon e bukur të AYA Farm, e cila me ngjyrën e saj kafe natyrale sinjalizon qëndrueshmëri. Ferma ndodhet në Pirok ndërmjet Gostivarit dhe Tetovës.

Sipërfaqja e letrës me dimensione 320×220 mm përshtatet mirë me gjashtë shishe qumështi, shpjegon Gazmend Muharemi, i cili është sipërmarrësi vendas pas biznesit familjar AYA Farm. Prodhimi organik i fermës sapo është zgjeruar me kapacitete te reja, të cilat së shpejti do të fillojnë të funkcionojnë.

Biodegradueshmëria është vendimtare

Kur qumështi organik nga AYA Farm furnizohet me qesa letre 100% të biodegradueshme, don të thotë se merret përgjegjësi.

Ne kemi përdorur qese plastike më parë, por plastika mbetet kudo dhe nuk zhduket, shpjegon Gazmendi. Dhe sipas tij, ndotja është gjithkund:

“Kemi probleme me njerëzit që hedhin mbeturinat kudo. Sidomos materialet plastike dëmtojnë cilësinë e tokës. Mbeturinat i shpërndajnë qentë e pastrehë në vendet ku lopët kullosin. Vitin e kaluar kemi humbur një lopë nga kjo. “

“Qeset plastike mund të përdoren shumë herë, sigurisht, por kjo nuk ndodh, dhe pastaj ato nxejnë vetëm katër shishe”, shpjegon Gazmendi.

“Qeset e letrës mund të përdoren shumë herë, dhe këtë ne me të vërtetë e bëjmë.”

Jeff Lee, partneri i Gazmendit në AYA Farm, plotëson:

“Ne duam të veprojmë me përgjegjësi në lidhje me ambientin jetësor dhe natyrën, dhe ne besojmë se klientët tanë mendojnë një lloj. Prandaj, ndodhi qesja e letrës! “

Gazmendi Muharemi me djalin e tij Diar. Gazmend është sipërmarrësi vendas pas biznesit familjar AYA Farm

Faktet rreth 21L qese me ngjyrë kafe nga KESANOVA:

 • Bio-degradueshme
 • Pa ose me gjurmë të ulët të dioksid karbonit
 • Reciklabil
 • Në vigjile te ligjeve anti-plastikës
 • Shton besueshmërinë tuaj
 • Shton vizibilitetin tuaj
 • Fije të gjatë dhe të fortë primare
 • Për përdorim të shumëfishtë E zëvendëson plastikën
 • E zëvendëson plastikën