fbpx

Qese te reja për degën e ushqimit

Sot KESANOVA lançon një format të ri standard. Qese jonë me ngjyrë kafe 16L tani është në tregun maqedonas.

16L paper bag @ KESANOVA ДОО
16L paper bag @ KESANOVA ДОО

Qese e re “take away” 16L nga KESANOVA është një qese “block bottom” e bërë në ngjyrë kafe Virgin KRAFT, e ndarë midis 80% e virgjër dhe 20% e ricikluar.

Qesja mund të shërbejë për shumë qëllime, por me shumë mundësi është e përshtatshme për vendet maqedonase “take away”, ku thasët e bukës duket se përdoren në mungesë të qeseve të ndërtuara për qëllime “take away”.

Meqenëse qesja është mjaft e fortë, qesja do të përshtatet në mënyrë perfekte edhe për tregjet e gjelbra. Kjo është e rëndësishme nëse dhe kur mbajtësit e tregut do të fillojnë të kërkojnë një alternativë ndaj plastikës.